Vítajte v galérii “Divoká vyhňa” a ďakujem, keď ste využili možnosť on-line nákupu mojich výrobkov.

Galériu sa snažím priebežne zlepšovať a dopĺňať rôzne zaujímavé funkcie. Momentálne môžete využiť zoznam želaných výrobkov, ktorý môžete napríklad zdielať s priateľmi. Budú tak jednoducho vedieť čo vám kúpiť na váš sviatok. V prípade, že sa nebudete vedieť rozhodnúť, môžete využiť porovnávaciu tabuľku.

Najnovšia funkcia je emailové oznamovanie o naskladnení vypredaného výrobku. Pri každom vypredanom výrobku sa automaticky ukáže jednoduchý formulár. Tam zadáte svoju emailovú adresu a odošlete. Ja samozrejme dostanem oznam o tom, že niekto má záujem o vypredaný výrobok a budem sa snažiť ho čo najskôr vyrobiť. Hneď ako sa zmení stav výrobku v galérii na “skladom”, galéria vám pošle na vašu emailovú adresu oznam, že si výrobok už môžete kúpiť.

Predpokladaný termín dodania. Pri objednávkach, ktoré prídu do 12:00hod. sa predpokláda, že dodanie na slovensku bude do cca.: 48 hodín. Pokiaľ sú všetky objednané výrobky skladom a zvolíte spôsob platby na dobierku. Do ČR to bude cca.: 3 dni. Pri objednávke, ktorá príde po 12:00 hod., je potrebné pripočítať + jeden deň.

Formy dopravy a platby sú momentálne jednoduché. Platby vzhľadom na poplatky (čo by sa v konečnom dôsledku prejavilo v cenách výrobkov) sú na výber dve: dobierka alebo bankovým prevodom. Pri výrobkoch, ktoré sú len na objednávku je možná platba len bankovým prevodom alebo kreditnou kartou. Výrobok na objednávku začnem vyrábať až po zaplatení. Sprostredkovanie dopravy je momentálne len cez Slovenskú poštu a Packetu.

K dnešnému dňu: 19. 11. 2023 nastali nejaké zmeny. Prvá zmena nastala v podstate vnútorná. Určite ste si všimli, že počas sezóny trhov a jarmokov som nestíhal aktualizovať galériu a výrobky. Viac menej bola galéria nefunkčná. Dôvod bol jednoduchý, nestíhal som a nepoznal som rýchle mobilné riešenie na udržiavanie skladu galérie aj niekde v teréne. Takže zmena sa týka vyriešenia tejto situácie, ktorá mi umožní aj v teréne udržiavať galériu vždy aktuálnu. Druhá zmena nastala v možnostiach platby. Pridal som možnosť platby kreditnou kartou. Keďže sme počas roka vyriešili platobný terminál aby sme v stánku na trhoch a jarmokoch mohli prijímať platby kartou tak som sa rozhodol túto možnosť ponúknuť aj v galérii. Platby sú zabezpečené a teda bezpečné. Prebiehajú cez celosvetovo uznávanú platobnú bránu. Žiadne údaje, ktoré pri platbe kartou na mojej webstránke zadáte u mňa neostávajú ale odchádzajú rovno do platobnej brány na spracovanie platby.

Prajem vám príjemné nakupovanie.